Hideg burkolás otthona minden pontján


Családi házak, lakások, irodák teljes körű hideg burkolása. Fürdőszoba, étkező, nappali, konyha, garázs burkolása, felújítása. Továbbá lépcsők, teraszok, erkélyek járólapozása, csempézése.

Különbség: járólap vs csempe
Egy kis szakmai hideg burkolási segítséget szeretnénk nyújtani akik burkolást terveznek a közeljövőben.

Járólap mint az a nevében is benne van legtöbbször aljzatra kell hogy kerüljön terhelhetőségi szempontból többszöröse a csempének. Egyre nagyobb divattá vált az elmúlt években függőleges falakra is járólapot tenni,ami szakmailag teljesen helytálló.

Mondanák az idős burkoló mesterek: "Csempének oldal falon a helye" manapság ez már nem teljesen helyén álló kijelentés. Különböző szakboltokban,nagy áruházakban nagy választékban lehet olyan csempét kapni ami kiválóan szolgál járólapként is.

Konyha burkolás
Konyha járólapozása esetén egy fő szempont szerint válaszunk olyan járólapot ami igen nagy kopás állósággal rendelkezik, járólap itt van a legjobban kitéve sérülés veszélynek.Mindenkivel előfordult már hogy levert egy üveg poharat,leeset a lábas,kiborult a cukor... Érdemes tehát minőségi járólapot venni ami összességében olcsóbb lesz mint később kijavítani egy-egy eltörött lapot.

Fürdőszoba Burkolás
Számos megoldás-szempont létezik legyen praktikus,látványos,vissza fogott és így tovább... Mi mindenkinek azt tanácsoljuk ne kössön kompromisszumot hisz olyan jó érzés befeküdni egy meleg kádvízben ellazulni és gyönyörködni fürdőszobába amit megálmodtunk. Szakmai szemmel fürdőszoba esetében a legfontosabb vízzáró minőségi alapanyagokra kell a fő hangsúlyt fektetni: szilikon,fugaanyag.

Teraszburkolás
Amennyiben teraszunkat járólappal szeretnénk befedni abban az estben a leg időtállóbb megoldást választjuk. Amire mindenképpen figyeljünk oda a járólap kiválasztásakor: Csak kültéri,fagyálló járólap jöhet számításban,legyen a járólap csúszás mentes még akkor is ha fedett a teraszunk,fagyálló alapanyagokat vásároljon. Fent leírtakat érdemes betartani ha a későbbi bosszúságokat elakarjuk kerülni.

Nappali/folyosó járólapozása
Nappali hideg burkolása miért is ne?! Egyre jobban jön vissza a divatba nappali,folyosó hideg burkolása.Régen kényszerből vagy hosszú élettartalma miatt volt népszerű. Ma már olyan sok féle-fajta burkolatokat közül lehet választani ami igen esztétikus és mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló mintás lapokat.

Lábazat burkolás
Írtuk a teraszburkolásnál hogy nagyon fontosak a minőségi alapanyagok,a lábazat burkolásnál még jobban így van. Itt is figyelembe kell vennünk az időjárást sőt,a ház olyan pontja ami a legjobban kivan téve az időjárás viszontagságaink. Víz,fagy,forróság.Ma már igen nagy a kínálat alapanyag terén:Műgyanta?Terméskő? Egyéb burkolatok... Befolyásolni nem szeretnénk senkit a leg időtállóbb megoldás lábazat esetén tapasztalatunk szerint a terméskő,esztétikailag természetesen mindenkinek más.

Terméskő burkolás
A legek burkoló anyaga,akik szereti a természetességet azoknak a legjobb választás.Hova érdemes rakni? BÁRHOVÁ! Jól mutat nagy felületen,esetleg lakás-ház kisebb részén,szoba szarkában a mennyezetig,nappaliban egy csíkban...csak a képzelet szab határt. A lenyűgöző megoldás ha termésköveket fával vegyítjük.

Felkeltettük érdeklődését? Nem találja amire szüksége van? Bővebb tájékoztatást szeretne?
Keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén, vagy kérjen Ingyenes Visszahívást a főoldalon!